Novi Book modularni sustav za 2021.

Peg Perego Book Modular

Ljubav i elegancija su u detaljima

Na kraju ove po svemu posebne 2020. godine, Peg Perego odlučio nas je iznenaditi i počastiti svojom novom Book kolekcijom.

Peg Perego Book Modular 3u1 - modularni je sustav koji intrigira i osvaja svakog roditelja. S novom dorađenom konstrukcijom kolicima spoj je svih prednosti i najboljih karakteristika prethodnih modela Peg Perego roditeljima i njihovim mališanima pružiti će najudobniju i sigurnu vožnju. Book Modular jedinstven je i neponovljiv sa specifičnim i profinjenim teksturama tkanine, pojedinačnim detaljima i specijalnim efektima koji oduzimaju dah. Nova kolekcija Book, modularni sustav je nenadmašan u svojoj kategoriji kolica, a koja je ponovno prikazana svom punoćom talijanskog stila.

Nova kolekcija upotpunjena je s puno više detalja na samoj konstrukciji kolica, kao i na svim njenim dijelovima iz modularnog seta „3u1“. Ovog puta, Peg Perego trendove je popratio i funkcionalnim torbama i ruksacima, koji možete izabrati kao dio dodatne opreme. To će posebno oduševiti novopečene mame s obzirom na njihovu prilagodljivost za svakodnevne kombinacije. Kao i do sada, u svaki dio modularnog sustava utkano je mnogo znanja i vremena rada kako bi se bebama pružio najudobniji i sigurniji položaj u vožnji kolicima.

Funkcionalnosti nikada nije nedostajalo u Peg Perego tvornici, pa tako i ovaj model oduševljava praktičnošću. Od samog sklapanja konstrukcije do svih ostalih funkcionalnosti, skidanja i postavljanja svih dijelova. Uz sve navedeno ova kolekcija upotpunjena je i raznim novim dodacima/dodatnom opremom koja je na raspolaganju i dobavljiva kako bi se mališanima pružila dodatna udobnost, ali i nove avanture.

Novi model, kao i opširnije informacije o kolicima možete potražiti u našoj prodajnoj mreži u cijeloj Hrvatskoj ili na našem web shopu.

Peg Perego Book Modular - čarolija za svaki stil i ukus!

Kontaktirajte nas

Za sve upite molimo vas pošaljite nam e-mail koristeći formu prikazanu ispod.

Preplatite se

Ukoliko želite primati najnovije obavijesti preplatite se na naš newsletter.

Zapratite nas: